Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Uluslararası fuar programımız için tercihiniz ?

Sonuçlar
Haberler
SASİAD yönetimi Büyükşehir de..

Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tamer Birlik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti.

27.12.2022
SATSO Genel Sekreterine ''Hayırlı Olsun'' Ziyareti..

SASİAD Genel Sekreteri Ferhat Ateş, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Genel Sekreterlik görevine getirilen meslektaşı Şevket Kırıcı’yı makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

24.11.2021
SASİAD 16.Olağan Genel Kurulu yapıldı.

SASİAD’ın 16. Olağan Genel Kurulunda önceki dönem başkanlık görevini yürüten Ümit Karayaka, bayrağı Ali Tamer Birlik’e devretti.

31.10.2022
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, SASİAD'a projelerini anlattı.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sakarya Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (SASİAD) konuğu oldu. Toplantıda konuşan Işıksu, “Adapazarı’mız için her zaman en iyisini düşündüğümüzden kimsenin şüphesi olmasın. Hemşehrilerimizle muhabbet içerisinde, Sivil Toplum Kuruluşları başta olmak üzere her dinamikle uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

24.03.2022
SASİAD ve SUBÜ'den iş birliği protokolü

Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SASİAD) ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) arasındaki iş birliğini güçlendirecek protokole imza atıldı.

09.12.2021
Şehrin Ekonomi Tabanlı STK'ları SASİAD'ta..

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, şehrin önde gelen mesleki tabanlı sivil toplum kuruluşları Sakarya ekonomisi için iş birliği çalışmalarına devam ediyor. Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SASİAD) ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda; Şehrin ticari hayatı, işgücü potansiyeli ve Üniversite - Sanayi işbirliği konuları görüşüldü.

23.09.2021
ARSİADER'den SASİAD'a Ziyaret.

Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Karayaka, Arifiye Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (ARSİADER) Başkanı Fatih Yeter ve yönetim kurulunu makamında ağırladı.

08.09.2021
Karacagil ve Büyükakten’den 30'uncu yıl ziyareti.

Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin kurucu başkanı İzzet Karacagil ile dönemin Genel Sekreteri Yüksel Büyükakten, 30.cu kuruluş yıldönümü nedeniyle, SASİAD yönetimini dernek binasında ziyaret etti.

16.08.2021
SASİAD 30 YAŞINDA !

Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (SASİAD) 30'uncu kuruluş yıldönümü, kutlandı. Yıldönümü programına, SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Karayaka, geçmiş dönem başkanları Hakan Alkan, Ahmet Öztürk Hacıeyüpoğlu, Onur Döver, Bülent Esmer ve SASİAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Kurucu Başkan İzzet Karacagil öncülüğünde 11 üyeyle hayat bulan SASİAD'ın kurulduğu günden bu yana Sakarya’nın ekonomik ve sosyal kalkınmasında önemli bir rol aldığını söyleyen Başkan Karayaka, 24 Temmuz 1991 yılında kurulun SASİAD’ın 6 bin 500 kişiye istihdam sağlayan ve 100’den fazla ülkeye ihracat yapan 117 üyesiyle Sakarya sanayisinin hatırı sayılır bir kısmını temsil ettiğine dikkat çekti.

03.08.2021
KARAYAKA GÜVEN TAZELEDİ..

SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Karayaka, tek listeyle girdiği seçimli genel kurul toplantısında yeniden başkanlığa seçildi.

12.04.2021